Bedrijfsuitje

Op zoek naar een verantwoord, sportief en gezond bedrijfsuitje? Dan bent u bij One Healthy Day aan het juiste adres. Of je nu mega sportief bent of niet, One Healthy Day is voor ieder niveau! Van een lesje yoga of cycle tot een high intensity workout. En van een prachtig belegde pannenkoekjes tot kleurrijke shakes en salades. En dat alles in onze bruisende hoofdstad Amsterdam, waar dé trends op het gebied van sport en voeding zich bevinden. Een perfecte manier om uw werknemers te laten ervaren hoe leuk en lekker een gezonde lifestyle kan zijn.

Wat gaan we doen?

Tijdens het uitje volgen we twee te gekke workouts. Na het eerste lesje kunnen we even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch, bij één van de hotspots in Amsterdam! Weer wat energie verzameld? Dan zijn we ready voor de tweede te gekke workout. Done? We laten jullie natuurlijk niet op een lege maag naar huis gaan. We sluiten we de dag af met een gezonde en lekkere hap!

Waar we precies naar toe gaan blijft nog even een verassing. Het beloofd een sportief, verantwoord en vooral leuk teamuitje te worden.

Aanmelden en tarieven

Interesse en benieuwd naar de kosten? Neem dan contact met ons op via info@onehealthyday.nl.