It all happens in Amsterdam

Wie zich een beetje verdiept in de trends op het gebied van voeding en sport komt vaak uit in Amsterdam. Want dit is dé stad waar hippe foodbars en sportstudio’s als paddestoelen uit de grond schieten. Van heerlijke smoothiebowls en gezonde saladebars tot te gekke HIIT, cycle -en yogastudio’s. We love it. Helaas is niet iedere stad, laat staan dorp, gezegend met zo'n veelzijdig sportief en gezond aanbod. En vaak duurt het jaren voordat deze trends zich verspreiden over de rest van Nederland (Als ze zich al laten verspreiden). Daar gaan we bij One Healthy Day niet op wachten. Komen deze activiteiten niet naar ons, dan gaan wij naar hun!

Who/what/when/where?

Of je nu mega sportief bent of niet, One Healthy Day is voor ieder niveau! We starten de ochtend met een te gekke HIIT workout bij ... daarna staat een gezonde, verantwoorde en vooral lekkere lunch voor ons klaar bij... Waar we precies naar toe gaan blijft nog even een verassing. Het beloofd in ieder geval een sportief, verantwoord en vooral leuk dag te worden. We starten zo rond de klok van 9 uur in Amsterdam en zullen rond 14 uur weer 'klaar' zijn. Je hebt dus ook nog de tijd om daarna wat leuke winkeltjes, koffietentjes of andere leuke spots in de stad af te gaan. Want nu je er toch bent...

Lijkt een One Healthy Day jou leuk? Meld je dan aan via 'aanmelden' boven in het menu.

De eerst volgende day staat gepland op zaterdag 30 november 2019.

On the go

Het liefst zouden we jullie hoogstpersoonlijk ophalen en thuisbrengen, maar op dat punt zijn we nu nog niet. Het handigste, goedkoopste, milieuvriendelijkste en veiligste vervoersmiddel is in dit geval de trein. Wij halen en brengen je dan weer wél terug naar het station. Meer info over de reis, treinkaartjes, prijzen en tijden ontvang je na de aanmelding.

For nothing goes the sun up;)

Deze dag, inclusief toffe workout, gezonde lunch, tussendoortjes, leuke goodiebag en vervoer binnen Amsterdam kost €59,00 p.p.