It all happens in Amsterdam

Wie zich een beetje verdiept in de trends op het gebied van voeding en sport komt vaak uit in Amsterdam. Want dit is dé stad waar hippe foodbars en sportstudio’s als paddestoelen uit de grond schieten. Van heerlijke smoothiebowls en gezonde saladebars tot te gekke HIIT, cycle -en yogastudio’s. We love it. Helaas is niet iedere stad, laat staan dorp, gezegend met zo'n veelzijdig sportief en gezond aanbod. En vaak duurt het jaren voordat deze trends zich verspreiden over de rest van Nederland (Als ze zich al laten verspreiden). Daar gaan we bij One Healthy Day niet op wachten. Komen deze activiteiten niet naar ons, dan gaan wij naar hun!


Who/what/when/where?

Of je nu mega sportief bent of niet, One Healthy Day is voor ieder niveau! Van een lesje yoga of cycle tot een high intensity workout. En van een prachtig belegde pannenkoekjes tot kleurrijke shakes en salades. Klinkt dit goed? Dan ben je bij One Healthy Day aan het juiste adres.

Tijdens het tripje volgen we twee te gekke workouts. Na het eerste lesje kunnen we even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch, uiteraard bij één van de hotspots in Amsterdam! Weer wat energie verzameld? Dan zijn we ready voor de tweede te gekke workout. Done? We sluiten de dag af met een hapje en een drankje.

Waar we precies naar toe gaan blijft nog even een verassing. Het beloofd in ieder geval een sportief, verantwoord en vooral leuk dagje te worden.

Is dit iets voor jou? Meld je dan aan via 'aanmelden'. De eerst volgende dag zal staats gepland op 27 juli 2019 zijn.


On the go

Het liefst zouden we jullie hoogstpersoonlijk ophalen en thuisbrengen, maar op dat punt zijn we nu nog niet. Het handigste, goedkoopste, milieuvriendelijkste en veiligste vervoersmiddel is in dit geval de trein (na de workouts willen we liever niet dat jullie nog een heel eind moeten rijden). Wij halen en brengen je dan weer wél terug naar het station. Meer info over de reis, treinkaartjes, prijzen en tijden ontvang je na de aanmelding.


For nothing goes the sun up;)

Omdat we net zijn begonnen bieden we deze dag aan voor €99,00 euro per persoon. Kom je samen met je vriendin, moeder, tante, buurvrouw of collega dan hebben we een leuke duodeal van €80 per persoon. Dit is inclusief twee maaltijden, tussendoortjes, twee workouts, een leuke goodiebag en uiteraard een boel gezelligheid.